Kereta Sewa KLIA

Anda sedang mencari kereta sewa di sekitar KLIA? Perlukan kereta sewa yang lebih selesa, selamat dan harga berpatutan? Anda berada di page yang BETUL !!! DNZ Car Rental ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa KLIA dengan pelbagai jenis kenderaan sewa (kereta / mpv / suv / van & 4×4). Kereta sewa mewah pun ada.

Sebarang pertanyaan / harga sewa terkini @ 2022 / promosi, sila klik butang icon Whatsapp di bawah untuk team kami reply anda dengan pantas.

whatsapp team kereta sewa klia

Harga Kereta Sewa KLIA

* Harga sewa kenderaan yang dipaparkan diatas mungkin ada perbezaan sedikit mengikut kepada penyedia perkhidmatan (semasa). Sila hubungi team / krew penyedia perkhidmatan kereta sewa KLIA yang berkenaan terlebih dahulu untuk info lanjut.

Waktu Operasi Kereta Sewa KLIA

Syarikat kereta sewa KLIA beroperasi 24jam di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Ini membolehkan bagi mereka yang datang khususnya para pelancong luar negara mendapatkan perkhidmatan sewa kereta pada bila-bila masa sahaja.  

Tempahan Kereta Sewa KLIA

Sebarang tempahan kereta sewa di KLIA boleh menerusi platform online / website rasmi kereta sewa KLIA. Tempahan menerusi call / Whatsapp juga diterima. Sila hubungi nombor yang tertera di website dan isi segala info yang diperlukan. Team kereta sewa KLIA kami akan reply secepat yang mungkin.

Pemulangan Semula Kereta Sewa Di KLIA

Apabila anda ingin memulangkan kereta sewa anda, ini boleh dilakukan dengan mudah di lokasi yang sama semasa tempat pengambilan kereta sewa di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. Anda hanya perlu menghubungi semula nombor team / krew kereta sewa KLIA kami dan berikan lokasi & masa pemulangan anda.

Perkhidmatan Kereta Sewa KLIA Berpemandu (Chauffeur Service)

Kami menyediakan perkhidmatan pemandu eksekutif di seluruh Semenanjung Malaysia untuk sebarang jenis percutian, perjumpaan bisnes / aktiviti perniagaan mahupun pakej perjalanan VVIP dan sebagainya. Kini anda boleh menempah selama 4 jam, 8 jam dan 12 jam ataupun 24jam untuk mengisi jadual padat anda di sekitar Kuala Lumpur dan Lembah Klang.

Duduk dan berehat seperti VVIP, dan biarkan pemandu kami melakukan pemanduan yang selesa & selamat untuk anda!

Kereta Sewa KLIA (Kuala Lumpur International Airport)

Sebelum pelancong / penumpang mencari jalan ke Kereta Sewa di KLIA, sila ingat untuk mengambil bagasi anda dari kawasan tuntutan bagasi. Kemudian semua pengembara hendaklah mengikut papan tanda keluar ke balai ketibaan di dalam bangunan utama Lapangan Terbang KLIA.

Sila hubungi terus team / krew kereta sewa KLIA kami untuk mendapatkan kunci dan mengisi boring perjanjian sewa kereta anda. DNZ Car Rental adalah salah satu daripada banyak syarikat kereta sewa yang menyediakan perkhidmatan kereta sewa di Lapangan Terbang Kuala Lumpur (KLIA).

Maklumat berguna apabila menggunakan Kereta Sewa KLIA di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur:

1. Syarikat kereta sewa KLIA kami menerima semua lesen memandu Malaysia (semasa). Selain itu, pelawat luar negara / pelancong boleh menggunakan lesen memandu semasa yang dikeluarkan oleh negara tempat tinggal mereka ataupun Lesen Memandu Antrabangsa. Adalah penting bahawa mana-mana penyewa kereta dan mana-mana pemandu tambahan mestilah berumur sekurang-kurangnya 21 tahun & keatas dan memegang lesen sah sekurang-kurangnya satu tahun.

2. Pemandu sementara dan pemandu yang baru berkelayakan tidak dibenarkan memandu kenderaan yang disewa dari milik Syarikat kereta sewa KLIA kami.

3. Semua kenderaan Syarikat kereta sewa KLIA kami diinsuranskan untuk memandu di Malaysia. Tidak akan diberi sebarang kebenaran untuk memandu ke Thailand / Singapore dengan kenderaan yang disewa dari lokasi KLIA.

Airport Transfers At KLIA

Ingin pergi dari lapangan terbang KLIA ke pejabat atau tempat mesyuarat anda? Apa kata berehat selepas penerbangan dan biarkan pemandu profesional Syarikat Kereta Sewa KLIA kami membawa anda ke destinasi anda. Tiada lagi kebimbangan tentang kesesakan lalu lintas atau tempat letak kereta, anda bebas membaca kertas taklimat anda semasa dalam perjalanan atau menumpukan perhatian kepada perkara penting dan tiba di destinasi anda dengan tenang dan tepat pada masanya.

Faedah

· Pemandu profesional kami yang berbahasa Inggeris dan berbudi bahasa akan bertemu di KLIA dan mengiringi anda ke kereta

· Perjalanan ini berhawa dingin dan bebas rokok serta terdiri daripada pelbagai model kenderaan mewah berkualiti tinggi

· Kami juga boleh mengatur pemindahan ke atau dari rumah atau pejabat anda.

Tempahan adalah cepat dan mudah. Sila tempah 48 jam lebih awal sebelum pengambilan / perjalanan.

Artikel Lain Berkaitan Kereta Sewa KLIA

Kereta Sewa Termurah di KLIA

Apabila ia datang untuk melihat-lihat tanah asing, salah satu cara terbaik (dan paling popular) untuk dilakukan ialah dengan menyewa kereta. Penyewaan kereta membenarkan kebebasan perjalanan mengikut syarat pemandu sendiri. Ramai pelancong sebenarnya lebih suka kebebasan yang disediakan oleh kereta sewa berbanding lawatan berpandu.

Bukan itu sahaja, malah menyewa kereta adalah sangat mudah dengan syarat pemandu mempunyai lesen memandu yang sah. Kereta sewa KLIA Syarikat yang bekerjasama dengan lain-lain pengusaha kereta sewa di dalam menyediakan perkhidmatan sewa kereta di KLIA di mana penyewaan kereta tersedia. Apabila mendarat, pengembara boleh keluar dari pesawat dan mencari kereta sewa dengan mudah tanpa perlu membuat tempahan awal dengan mudah.

Harga kereta sewa KLIA boleh berbeza-beza, namun setiap syarikat menawarkan peringkat kenderaan yang berbeza. Sebagai contoh, keluarga muda mungkin lebih suka van mini yang murah manakala ahli perniagaan di Kuala Lumpur pada hujung minggu mungkin lebih suka kereta mewah. Sama ada cara, sewa kereta menyediakan orang ramai cara untuk bersiar-siar tanpa perlu bergantung pada pengangkutan awam atau perkhidmatan teksi.

Orang yang menyewa kereta di peringkat antarabangsa mungkin ingin membeli insurans sewa kereta tambahan. Insurans kereta pemandu mungkin tidak berfungsi di negara asing dan boleh menyebabkan pengendali kenderaan terdedah kepada sejumlah besar risiko. Tiada siapa yang mahu merosakkan percutian mereka dengan kos yang tidak dijangka, bukan?

Sama ada cara, menyewa kereta di Lapangan Terbang KLIA biasanya merupakan nilai yang sangat baik dari segi apa yang diterima sebagai balasan. Pengangkutan sementara dan mudah untuk harga yang rendah. Jika anda berpuas hati dengan tawaran sewa kereta termurah di DNZ Car Rental, anda mungkin teruja untuk melihat seluruh Malaysia melalui kebebasan peribadi di jalan raya bukan?

Dalam kes itu jangan risau sama sekali, kerana selain kereta sewa KLIA, DNZ Car Rental juga ada menawarkan kereta sewa Penang, kereta sewa Shah Alam, kereta sewa di KL dan banyak lagi destinasi popular.

Kereta Sewa Di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA)

Sama ada anda terbang ke Kuala Lumpur International untuk berehat sebentar atau penginapan yang lebih lama, anda boleh menghilangkan tekanan dalam perjalanan anda yang seterusnya dengan menyewa kereta. Dengan begitu banyak syarikat kereta sewa KLIA untuk dipilih, DNZ Car Rental memudahkan anda mendapatkan tawaran terbaik.

Hanya beritahu kami tarikh anda dan kami akan menunjukkan kepada anda kereta yang boleh didapati daripada syarikat sewa yang mana: dan yang lebih penting, syarikat mana yang menawarkan harga terbaik.

Anda boleh mendapat lebih banyak daripada perjalanan anda jika anda menyewa kereta. Anda tidak perlu bergantung kepada pengangkutan awam untuk ke dan dari Kuala Lumpur International, sebaliknya anda boleh turun dari kapal terbang dan memandu terus ke destinasi anda. Tidak perlu bersusah payah lagi untuk memerah beg pakaian anda ke dalam bas yang sesak.

Nikmati lawatan sehari tanpa keributan, keluar malam tanpa risau tentang cara anda akan pulang dan (jika anda melayan diri) bawa pasar raya anda pulang tanpa rasa sakit.

Sewa Kereta KLIA

Sama ada anda ingin mengupah pembawa orang untuk percutian keluarga besar, kereta bandar dua tempat duduk untuk percutian romantis atau sesuatu yang lain, kami sedia maklum. Apabila anda membandingkan senarai harga kereta sewa KLIA, kami akan menunjukkan tawaran terbaik kepada anda merentasi pelbagai kenderaan, supaya anda boleh memilih kereta terbaik untuk perjalanan anda pada harga yang bersesuaian dengan dompet anda.

Halaman maklumat kereta sewa kami mempunyai segala-galanya yang anda perlu ketahui tentang syarikat sewa yang tersedia di Kuala Lumpur International, dan panduan bandar kami akan membantu anda merancang perjalanan anda yang seterusnya tanpa menoleh ke belakang.

Jika anda memerlukan hotel berdekatan Kuala Lumpur International, dengan DNZ Car Rental anda juga boleh membandingkannya dan dapatkan tawaran terbaik: sama ada anda mahu menurunkan kereta sewa anda di Kuala Lumpur International terlebih dahulu atau meletak kereta di luar hotel.

Jangan lupa untuk membawa kedua-dua bahagian lesen memandu anda bersama anda (kad foto dan rakan sejawat kertas) kerana kebanyakan syarikat kereta sewa KLIA akan meminta untuk melihatnya sebelum membenarkan anda memandu.

Soalan Lazim Tentang Kereta Sewa KLIA – FAQ

1. Berapakah kos purata untuk menyewa sebuah kereta di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA)?

Secara purata, kos kereta sewa di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) adalah RM 150 sehari.

2. Apakah syarikat kereta sewa paling murah di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA)?

Dalam tempoh 72 jam yang lalu, kereta sewa paling murah ditemui di DNZ Car Rental RM120 untuk model Perodua Axia Auto

3. Syarikat penyewaan kereta manakah yang boleh menjemput anda di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA)?

Syarikat penyewaan kereta yang menawarkan perkhidmatan ulang-alik atau pengambilan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) ke lokasi luar lapangan terbang termasuk Europcar, Hawk, Sixt, Green Matrix, Hertz, Kasina, Galaxy Asia, Pacific Rent A Car, Avis, Europcar dan Rakaniaga DNZ Car Rental.

4. Berapakah kos untuk menyewa kereta kompak di KLIA?

Kos untuk menyewa kereta kompak di KL, KLIA bermula dari RM120 sehari.

5. Berapakah kos untuk menyewa kereta sedan di KLIA atau KLIA2?

Kos sewa kereta sedan di KLIA bermula dari RM180 sehari.

6. Berapakah kos untuk menyewa kereta MPV di KLIA?

Kos untuk menyewa kereta MPV di KLIA bermula dari RM180 sehari.

7. Apakah kereta sewa paling popular di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA)?

Kerana jalan yang rata dan mudah dipandu, kebanyakan pelanggan DNZ Car Rental memilih kenderaan ekonomi seperti Proton Saga, Axia & Myvi apabila menyewa kereta di KLIA.

DNZ Car Rental – Penyedia Perkhidmatan Kereta Sewa KLIA

whatsapp team kereta sewa klia