Kereta Sewa Klang

Kereta Sewa Klang – Kadar Sewa Serendah RM90/Hari*

Anda sedang mencari kereta sewa sekitar Klang / Port Klang? Kami ada. Pelbagai jenis kereta sewa ada untuk kemudahan anda. Harga promosi bulan ini. Klik butang Whatsapp dibawah untuk team kami reply anda dengan pantas.

call team kereta sewa klang
sewa kereta klang

Kemudahan kereta sewa secara khususnya bagi warga Klang dan area-area yang berdekatan dengannya. Diuruskan oleh rakaniaga / partner DNZ Car Rental, 100% syarikat kepunyaan Bumiputera dengan kerjasama daripada kelab pengusaha kereta sewa seluruh Malaysia / 1Malaysia Car Rental.

Servis kereta sewa klang ini ditawarkan kepada para penduduk di Klang dan juga sekitar kawasan berdekatan mahupun yang memerlukannya, Untuk golongan pekerja sektor awam, swasta mahupun pelajar pun boleh menyewa kereta sewa dari syarikat ini. Bagi mereka yang ingin maklumat atau info berkaitan servis kereta sewa kami inibolehlah melayari page kereta sewa klang di website utama milik DNZ Car Rental.

Lokasi Operasi Kereta Sewa

Bagi pelanggan kereta sewa yang ingin datang terus / walk-in terus ke alamat pusat operasi kereta sewa kami di Bandar Baru Klang, berhampiran dengan Bandar Klang.

Waktu Operasi Kereta Sewa

Waktu operasi / urusan kereta sewa klang:

9.00 pagi – 11.00 malam

Sebarang aktiviti yang melibatkan urusan kereta sewa hendaklah dilakukan di dalam waktu operasi kereta sewa klang seperti diatas sahaja. Bagi para pelanggan kereta sewa yang ingin menyewa kereta sewa selain waktu operasi diatas, sila berhubung terlebih dahulu dengan wakil pihak kami bagi mendapatkan maklumat berkaitan . Caj tambahan akan dikenakan bagi sebarang urusan kereta sewa pada luar waktu operasi. Bagi customer kereta sewa yang tidak menepati terma dan syarat , pihak syarikat kereta sewa klang berhak untuk menolak sebarang urusan kereta sewa tanpa sebarang notis pemberitahuan. Harap maklum !

Harga & Jenis Kereta Sewa

Lokasi Penghantaran Kereta Sewa

Bandar Baru Klang

Taman Andalas

Pandamaran

Taman Sentosa

Telok Panglima Garang

Bandar Bukit Tinggi

GM Klang

Kota Kemuning

Bandar Bukit Raja

Aman Perdana

Meru

Kapar

Taman Klang Utama

Jalan Yadi

Port Klang

Pulau Indah

Bagi pelanggan kereta sewa yang berada diluar kawasan penghantaran kereta sewa klang seperti diatas tadi, sila hubungi wakil kami bagi mendapatkan info lanjut atau sila Klik Sini bagi berhubung secara terus dengan krew kereta sewa. Extra caj mungkin akan dikenakan bagi penghantaran kereta sewa ke luar kawasan liputan.

Pick Up Point Kereta Sewa

Mcd Klang Sentral

Klang Parade

Tesco Extra Klang

Pejabat operasi kereta sewa klang

Servis Penghantaran Kereta Sewa

Terma dan syarat penghantaran kereta sewa adalah seperti berikut:

Delivery kereta sewa disediakan pada waktu pejabat sahaja (9.00 pagi – 11.00 malam).

Penghantaran kereta sewa percuma bagi jarak radius dibawah 5KM sahaja dari lokasi operasi kereta sewa.

Bayaran tambahan mengikut caj Grab Car / My Cara / e-hailing akan dikenakan sekiranya perlu, mengikut atas permintaan pelanggan.

Caj penghantaran kereta sewa ini perlu dibuat sesudah pelanggan mendapat kereta sewa. Staf kereta sewa klang akan sediakan resit diatas permintaan pelanggan sahaja.

Kelebihan Menggunakan Servis DNZ Car Rental

Kadar kereta sewa murah dan berpatutan

Diskaun atas tempoh sewa lebih lama

Diskaun sehingga 60% bagi sewaan 1bulan dan keatas

Delivery kereta sewa terus ke depan rumah pelanggan

Kebanyakan kereta sewa adalah kereta baru & selesa.

Servis penyelenggaraan kereta sewa secara berjadual & kereta dijaga rapi.

Penjagaan ruang dalaman & luaran kereta sewa dijaga

Staf mesra pelanggan.

Kemudahan tempahan menerusi website rasmi kereta sewa klang bagi mendapatkan sebarang info terkini, promosi dan sebagainya.

Tempahan Kereta Sewa

Sebarang tempahan kereta sewa melalui khidmat pesanan sms / whatsapp dengan dilengkapi butiran-butiran berikut:

Nama Penuh

No IC

No telepon

Model kereta sewa

Destinasi

Tarikh & masa ambil kereta

Tarikh & masa pulang kereta

Alamat penuh pelanggan

Saksi rujukan

Sekuriti Deposit Kereta Sewa

Pelanggan kereta sewa akan dikenakan sekuriti deposit diantara RM100.00 – RM200.00 bagi setiap tempahan kereta sewa mengikut model kereta sewa. Sekuriti deposit ini akan dipulangkan semula di dalam masa empat (4) hari selepas tarikh pemulangan kereta sewa bagi tujuan semakan saman oleh syarikat kereta sewa sekiranya terdapat saman dari pihak berkuasa tempatan, JPJ, PDRM dan sebagainya (jika ada). Slip pembayaran sekuriti deposit ini perlu dihantar melalui pesanan SMS / Whatsapp kepada staf kereta sewa klang untuk tujuan rekod & semakan.

Dokumen Untuk Urusan Kereta Sewa

Pelajar

1 copy Mykad

1 copy lesen

1 copy kad pelajar

1 copy kad Mykad saksi (kawan / saudara)

Bekerja

1 copy Mykad

1 copy lesen

1 copy bil utiliti rumah/kediaman/pejabat (terbaru)

1 copy ID / pas pekerja atau kad perniagaan / SSM / slip gaji (terbaru)

1 copy Mykad saksi (kawan / saudara)

Pihak Kereta Sewa Klang berhak menolak sebarang tempahan kereta sewa dan tidak akan melayan sebarang urusan sekiranya pelanggan kereta sewa tersebut tidak mempunyai dokumen-dokumen seperti diatas ataupun dokumen tidak mencukupi. Sila ambil perhatian !

Hubungi Kami

Pelanggan kereta sewa boleh melayari website Kereta Sewa Klang bagi mendapatkan sebarang info lanjut, promosi terkini, harga & jenis kereta sewa yang disediakan, terma dan syarat serta dokumen yang berkaitan bagi sebarang urusan kereta sewa.

Rakaniaga DNZ Car Rental – Kereta Sewa Klang

En. DNZ +60177678995

Whatsapp Hotline: klik sini (fast reply)

Website: Kereta Sewa Klang