Gambir Emas Plus Gel

Anda masih mencari produk Gambir Emas Plus Gel yang original? Takut tertipu dengan produk copy / fake yang banyak dijual diluar sana? Page ini adalah untuk anda !!! Kebetulan pada bulan ini ada HARGA PROMOSI KAW2. Klik icon Whatsapp dibawah untuk fast reply.

whatsapp team Gambir Emas Plus Gel

Sekian hari, wujudnya pelbagai produk kesihatan seperti makanan, minuman, supplemen dan macam-macam lagi. Begitu juga wujudnya produk-produk bagi menambahkan lagi tenaga stamina, hubungan intim dan seumpama dengannya. Bercakap mengenai produk merapatkan lagi hubungan intim, di sini admin ingin berceritakan tentang satu produk yang sedang viral. Ia merupakan produk bagi kaum lelaki yang sudah tidak asing lagi di pasaran Malaysia, mahupun asia tenggara. Sudah wujud sekian lamanya di dalam arena produk kesihatan, khususnya bagi kaum lelaki, para-para ayah dan sebagianya. Gambir Emas Plus Gel ini merupakan produk untuk mengembalikan serta mewujudkan kembali kehangatan & kebahagiaan rumah tangga pasangan suami isteri. Ia juga merupakan jenama yang tidak asing lagi dalam rangkaian produk kesihatan untuk pasangan suami isteri yang dirumus khas dengan menggunakan ramuan-ramuan tradisional, 100% asli menggunakan ekstrak dari bahan-bahan organik semulajadi yang berasaskan herba. Ianya tidak akan meninggalkan sebarang kesan sampingan kepada si pemakainya mahupun pasangan masing-masing.

Gambir Emas Plus Gel Produk Tahan Lama

Sudah diketahui ramai dimana produk Gambir Emas Plus Gel ini merupakan produk “tahan lama”. Maksud “tahan lama” ini adalah bermaksud tempoh hubungan intim itu sendiri. Melalui pelbagai positif feedback dan review dari pelanggan-pelanggan yang sudah menggunakan produk tahan lama ini, rata-rata dari mereka mengatakan bahawa produk Gambir Emas Plus Gel memang membantu ketika mereka “bersama’ dengan pasangan mereka. Tempoh hubungan intim menjadi lebih lama, lebih menghangatkan dan sebagainya. Ada yang memberi feedback dimana tempoh hubungan intim mampu bertahan selama 1jam dan sebagainya. Apa yang perlu dilakukan adalah dengan menyapu 1x sapuan ke tempat yang dikehendaki. Selepas itu sudah boleh beraksi bersama pasangan masing-masing tanpa sebarang masalah. Telah terbukti memang Gambir Emas Plus Gel merupakan produk tahan lama dan telah membantu ramai para pelanggan diluar sana memperbaiki & menghangatkan semula  hubungan intim mereka.

Produk Gambir Emas Plus Gel Mendapat Kelulusan KKM

Gambir Emas Plus Gel mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan merupakan produk kesihatan keluaran muslim. 100% halal, bersih dan suci, amat sesuai untuk kegunaan seharian, khususnya di dalam menghangatkan kembali hubungan intim suami isteri. Rata-rata pengguna gambir emas plus gel bukanlah dari kategori mereka yang mempunyai masalah kesihatan berkaitan alat kelamin mahupun lain-lain masalah yang kritikal, namun mereka lebih inginkan kepuasan ketika bersama dengan pasangan masing-masing. Telah terbukti memang berkesan bagi menghangatkan kembali keintiman ketika hubungan kelamin. Ramuan serta kandungan yang terdapat di dalam Gambir Emas Plus Gel adalah selamat digunapakai. Oleh itu, bagi mereka diluar sana yang ingin mencuba sendiri produk lelaki ini, yang ingin menghangatkan kembali hubungan suami isteri, yang ingin mencuba untuk memberi kepuasan maksima kepada pasangan mereka, sila hubungi nombor ejen yang tertera di halaman ini.

Kelebihan Gambir Emas Plus Gel Yang Perlu Anda Tahu

Rata-rata bagi pencari atau pengguna produk Gambir Emas Plus Gel pastinya sudah mengetahui akan keberkesanan produk ini di dalam memperbaiki hubungan intim bersama pasangan masing-masing. Terdapat pelbagai reaksi, review mahupun positif feedback yang 

menyatakan bahawa produk ini betul-betul berkesan.

Secara umumnya, terdapat 2 kelebihan / manfaat utama yang bakal anda perolehi daripada penggunaan Gambir Emas Plus Gel, iaitu:

1) Mengatasi masalah ejakulasi pramatang

2) Melancarkan peredaran darah ke seluruh anggota zakar

Ini merupakan antara sebab-sebab utama di mana para pengguna gambir emas menggunakan produk ini bagi menghangatkan kembali hubungan intim mereka. Ramuan gambir sarawak yang terkandung di dalam produk Gambir Emas Plus Gel ini memang sudah diketahui ramai manfaatnya malahan sudah lama digunakan sebagai ramuan secara tradisional bagi meningkatkan daya tahan lama ketika melakukan hubungan intim. Antara kelebihannya yang lain, ianya dapat memberikan rasa dingin @ seakan-akan berasa kebas yang mana dapat mengurangkan rasa ngilu pada anggota kelamin, sekaligus dapat mengatasi masalah ejakulasi pramatang.

Cara Penggunaan Gambir Emas Plus Gel

  1. Pastikan alat kelamin @ zakar dilap kering terlebih dahulu selepas dibasuh.
  2. Sila picit gambir emas plus gel sebanyak 2 – 3 kali picit bergantung kepada kuantiti.
  3. Sapukan gel gambir emas  rata pada seluruh zakar.
  4. Buat urut lembut dari pangkal hingga ke kepala zakar selama 1-2 minit.
  5. Biarkan gel gambir emas tadi meresap ke dalam anggota zakar. Antara 30minit hingga 1jam.
  6. Sekiranya gel Gambir Emas Plus Gel tadi sudah meresap masuk, anda tak perlu bilas/basuh. Nak basuh pun tiada masalah.
  7. Selamat mendayung.

Gambir Emas Plus Gel Ori VS Gambir Emas Plus Gel Tiruan

Sama seperti mana-mana produk yang tengah hangat, viral mahupun laku keras, kewujudan produk tiruan ini sedikit sebanyak akan merencatkan perjalanan akan sesuatu produk tersebut. Turut tidak terkecuali, produk Gambir Emas Plus Gel ini pun turut menjadi mangsa kepada mereka yang tidak bertanggungjawab dengan menghasilkan produk Gambir Emas Plus Gel tiruan dan seterusnya menjualnya di luar sana tanpa menghiraukan kesan-kesan sampingan mahupun result yang negatif kepada si pembelinya. Sudah beberapa tahun produk kesihatan lelaki ini melalui perubahan demi perubahan kepada bentuk dan jenis pembungkusannya. Paling terkini, kotak Gambir Emas Plus Gel yang original, di bahagian depannya didatangkan dengan tulisan khas Gambir Emas seakan-akan ianya timbul dan para pembeli boleh merasainya dengan sendiri. Manakala dibahagian kiri bawah pula tertera No MAL KKM bersiri. Setiap kotak Gambir Emas Plus Gel yang original, akan mempunyai label sticker hologram KKM. Jika diteliti dengan betul-betul, anda akan nampak tulisan KKM pada label berkenaan. Inilah antara ciri-ciri utama yang terdapat pada kotak Gambir Emas Plus Gel original. Ini membolehkan para pembeli dapat mengenalpasti terlebih dahulu produk yang mana tulen dan yang mana palsu.

Pasaran Tempatan Gambir Emas Plus Gel

Seperti pepatah ada mengatakan, “besar periuk besarlah keraknya”. Mana-mana bisnes / perniagaan sudah semestinya memerlukan pemasaran ataupun ayat sinonimnya, iaitu Marketing bagi mendapatkan kan pelanggan. Dari pelangganlah maka sales akan terjadi, dan ini akan dapat menghidupkan dan mengembangkan lagi bisnes tersebut. Begitu juga yang berlaku bagi produk Gambir Emas Plus Gel ini, kita boleh lihat pemasaran yang begitu meluas sekitar semenanjung Malaysia dimana kita boleh lihat begitu banyak billboard produk lelaki ini di jalan-jalan utama, di pusat bandar, di tepi laluan tol dan banyak tempat lagi. Ini membuktikan bahawa pemilik kepada produk ini betul-betul ingin memperkenalkan produk lelaki tahan lama ini kepada kaum lelaki diluar sana, khususnya bagi mereka yang mementingkan kehangatan hubungan intim bersama pasangan. Kita hanya bercakap mengenai pemasaran melalui billboard, belum masuk lagi dengan para stokis dan juga ejen yang sah. Rata-rata,hampir di setiap negeri boleh dikatakan mempunyai wakil jualan produk Gambir Emas Plus Gel ini.

Stokis & Ejen Sah Gambir Emas Plus Gel Seluruh Negeri

Bagi membantu dan melariskan lagi jualan bagi sesuatu produk, penggunaan sistem ejen mahupun stokis adalah perlu demi mengembangkan lagi bisnes tersebut. Dengan adanya stokis & ejen sah yang berdaftar, golongan ini merupakan wakil bergerak kepada syarikat di mana mereka akan cuba mempromosikan produk seperti Gambir Emas Plus Gel di sekitar kawasan ataupun penempatan yang berdekatan dengan tempat tinggal mereka. Sama seperti mana-mana produk bisnes yang lain diluar sana, sistem ejen / stokis ini perlulah terlebih dahulu berdaftar dengan syarikat tersebut dan perlu melakukan pembelian pakej minima bagi melayakkan mereka bergelar ejen / stokis yang sah. Dengan adanya sistem ejen & stokis ini, sedikit sebanyak ia mampu melariskan jualan produk tahan lama ini, dan pemilik bisnes Gambir Emas Plus Gel tidak lagi perlu bersusah payah untuk membuat marketing samada secara offline mahupun online disebabkan dengan adanya golongan ini, sudah tentu para stokis dan juga ejen akan cuba mencari target market mereka sendiri.

Berminat dengan produk Gambir Emas Plus Gel ??? Klik Sini