Bank Artikel

Sumber Perniagaan Borong China

Sumber Perniagaan Borong China

Ramai orang mencari barangan China. Perjalanan pembelian mereka bermula dan berakhir dengan Alibaba, tetapi sebenarnya terdapat banyak alternatif yang sangat baik. Nasihat kami kepada pelanggan adalah menjaringkan jaring mereka dengan lebih luas dan berusaha mencari maklumat di banyak laman web pembelian di China sebelum menghubungi pembekal pilihan mereka. Oleh itu, pembekal China yang sama muncul dalam hasil yang berbeza, maklumat yang lebih penting seperti maklumat hubungan, gambar kilang, jenis produk, perakuan dll biasanya dapat dikumpulkan. Kami mahu pelawat kami mendapat hasil terbaik ketika mereka membeli di China, jadi berikut adalah senarai Laman Web Sumber China Teratas dari China Checkup.

Mencari pembekal borong ke China dan mengimport terus dari kilang Cina adalah kepentingan terbaik anda. Cari Pembekal Borong di China Jangka Mengimport dari China. Ketika memilih barang yang boleh dijual secara dalam talian, margin keuntungan anda akan bertambah dengan seberapa kecil anda dapat menurunkan kos sumber anda. Anda boleh membeli produk borong dari Dhstore.

Pemeriksaan Kualiti & Pemeriksaan Kualiti:

Proses yang paling penting. Dhstore mempunyai produk berkualiti. Semua produk pembuatan akan diperiksa dan diperiksa untuk memastikan produk berkualiti dan kami akan mengeluarkan semua label kilang. Produk pembungkus semula ini dengan kemasan yang bagus semua masalah kualiti akan diperbaiki di China sebelum menghantar barang. Kami juga menawarkan pelabelan peribadi, pengemasan semula, pelabelan putih, pembungkusan kotak hadiah dll.

Produk Yang Baik:

Langkah paling kritikal dalam mencari niche adalah melakukan penyelidikan yang tepat terhadap produk. Apa yang ingin anda lakukan ialah mencari di kawasan tempatan anda untuk kehilangan produk atau jurang pasaran. Anda dapat melakukannya dengan berkesan dengan mengunjungi kedai, berjalan-jalan di pusat membeli-belah dan membuat nota mengenai apa yang anda lakukan dan tidak dijumpai. Setelah selesai, anda akan mempunyai beberapa idea tentang apa yang diperlukan oleh komuniti anda, tetapi ia akan hilang. Pada masa ini, sumber penjualan kebanyakannya dilakukan secara dalam talian. Log masuk ke sumber barang pukal Cina anda dan mulailah mencari produk yang anda cari. Menurut admin kereta sewa shah alam, Dhstore adalah sumber perniagaan dalam talian dan borong. Laman web ini adalah sumber luar biasa yang dikenali dan disemak dengan baik di seluruh dunia.

Perkhidmatan Berkualiti & Nilai:

Pemeriksaan Kualiti & Pemeriksaan Kualiti adalah salah satu proses terpenting. Semua produk pembuatan akan diperiksa dan diperiksa untuk memastikan kualiti yang baik. Kami membuang semua kilang. Tag mengemas semula barang dengan pembungkusan yang bagus dan semua masalah kualiti akan diperbaiki di China sebelum penghantaran keluar dari produk. Dhstore juga menawarkan pelabelan peribadi, pengemasan semula, pelabelan putih, pembungkusan kotak hadiah dll.

Membeli Produk:

Setiap pengedar bebas bertujuan untuk membeli produk berkualiti. Bagi pengedar ini, Dhstore adalah tempat terbaik. Produk terkemuka dapat memberikan reputasi yang kuat kepada syarikat anda, dan membantu anda memenangkan pelanggan setia. Selain membina kesetiaan jenama yang hebat dan produk berkualiti akan menyebabkan pelanggan melayani bagi pihak anda sebagai duta jenama. Mencari produk yang sempurna hanya akan menjadi pertempuran pertama anda. Anda mesti membuat banyak keputusan kritikal yang lain.

Pengedar produk borong Cina bebas tahu di mana anda perlu membeli barang anda. Pengedar biasanya menghabiskan banyak wang untuk membeli stok. Jadi kehilangan wang untuk barang berkualiti rendah boleh menjadi mimpi buruk yang ditakuti. Terdapat satu laman web yang sangat baik yang telah meluangkan masa untuk mendapatkan pembekal borong standard dan bertauliah dari China seperti Dhstore. Mereka telah melakukan kerja keras untuk anda dalam menggabungkan perniagaan berkualiti.

Sesungguhnya di laman web Dhstore, anda boleh menemui apa sahaja dan apa sahaja jenis produk di dunia. Untuk kemudahan anda, semua produk yang ditawarkan dikelompokkan ke dalam kategori yang berbeza. Selain itu, setiap kategori berbeza mempunyai pelbagai pilihan pembekal dan pilihan yang berbeza.

Mencari Peruncit Untuk Menjual Produk Anda:

Sekiranya anda ingin menjadi pengedar bebas yang berjaya, kerja keras akan menjadi keutamaan. Agak mudah untuk mencari peruncit untuk menjual produk borong Cina anda. Sekiranya anda mampu mengikuti model konsainan, banyak peruncit akan mendapati anda bersedia mengambil barang eksklusif anda.

Membuka Kedai Runcit

Membuka kedai serbaneka boleh menjadi kaedah terbaik untuk menghilangkan lebihan wang anda. Anda mungkin tidak dapat menjual semuanya kepada pelanggan anda dengan kerap. Sekiranya anda menjual barang yang boleh dijual, maka ini boleh menjadi pilihan yang tepat untuk anda. Sesungguhnya di laman web ini, anda boleh menemui apa sahaja dan apa sahaja jenis produk di dunia. Untuk kemudahan anda, semua produk yang ditawarkan dikelompokkan ke dalam kategori yang berbeza. Selain itu, setiap kategori berbeza mempunyai pelbagai pilihan pembekal dan pilihan yang berbeza.

Pembekal Global:

Pembekal biasanya akan bertanya mengenai latar belakang syarikat anda dan jumlah pembelian. Cukup adil mereka ingin melihat apakah anda sesuai. Terdapat perantara dan syarikat perdagangan di Sumber Global, tetapi mereka lebih suka melabelkan diri mereka seperti itu kerana rasanya lebih mudah daripada di Alibaba. Sumber dari Sumber Global mungkin memerlukan lebih banyak penyelidikan awal untuk mewujudkan keyakinan dan mendapatkan jawapan terperinci dari pembekal.

Sumber Perniagaan China:

EBay:

Sekarang eBay tidak berfungsi dalam keadaan ini sebagai pengeluar barang sebenar. Tetapi ia menawarkan platform untuk gergasi eCommerce. Dan ini membantu syarikat mencari produk dan bekalan secara borong. Anda kemudian boleh melayari industri mengikut industri. Dan bandingkan pilihan dari pelbagai pembekal. Fokus Dobra adalah untuk menghubungkan pembekal eCommerce dengan pengeluar yang berkelayakan. Dan semua penghantaran dan logistik yang mereka kendalikan untuk anda. Tetapi mereka juga merangkumi inventori. Dan langsung memasukkan data penjualan ke dalam aplikasi anda.

AliExpress:

Sebenarnya AliExpress dimiliki oleh Kumpulan Alibaba. Jadi, ia berasaskan China. Dan ini menawarkan pelbagai produk kepada pembeli antarabangsa. Pada tahun 2010 Alibaba Group melancarkan Ali Express sebagai forum untuk syarikat China menjual kepada pengguna antarabangsa. Tidak seperti di Alibaba.com, penjual di Ali Express boleh jadi syarikat atau individu yang sukar untuk mengesahkan pembekal dan membawa kepada penipuan tertentu. Hari ini tidak banyak pembuatan di Hong Kong, tetapi banyak syarikat Hong Kong mengusahakan kilang di Tanah Besar China dan ini adalah laluan yang baik untuk mendapatkan barang.

DHgate:

Ini adalah Beijing, China. Ibu pejabat laman web Slogan membeli di peringkat antarabangsa dan menjual di peringkat antarabangsa. DHgate adalah pasaran borong dalam talian di mana pengguna dapat mencari kualiti harga yang kompetitif yang dibuat dari barang yang dikeluarkan di China, biasanya dengan MOQ yang lebih rendah daripada platform lain. Mekanisme pengurusan pembayaran mereka adalah ciri yang menonjol, yang hanya memindahkan pembayaran kepada penjual apabila pembeli mengakui penerimaan produk.

Worldwide Brands:

Worldwide Brands adalah direktori pengedar borong di seluruh dunia. Dengan perniagaan lebih dari 20 tahun. Mereka adalah salah satu pasar luar yang lebih popular. Baik pemborong atau pengirim barang boleh didapati menggunakannya.

Di Malaysia, terdapat beberapa syarikat yang menguruskan urusan borong China, import & eksport barangan secara pukal dan sebagainya. Ada juga syarikat yang menawarkan perkhidmatan tukaran matawang asing khususnya bagi urusan matawang China dan sebagainya. Ada juga yang menawarkan perkhidmatan Kursus Borong China bagi usahawan kecil, sederhana mahupun syarikat besar.