Bank Artikel

Sewa Kereta – Pilih Masa Anda Walaupun Semasa Percutian

Chicago adalah rumah kepada banyak perkara. Ia benar-benar adalah nama samaran yang menggambarkannya adalah sifat dan pencapaian yang hebat. Ia dipanggil Kota Bahu Besar kerana ia benar-benar adalah pencakar langit revolusioner. Ia adalah Metropolis Windy kerana angin sejuk dari Lake Michigan. Ia adalah Bandar Seterusnya memandangkan ia mempunyai teknik pengangkutan yang paling progresif ke-2, tradisi sejahtera dan sistem kewangan yang berkembang pesat. Ia adalah rumah kepada Presiden Barrack Obama. Ini adalah segelintir alasan yang baik mengapa anda mungkin ingin melawat Chicago. Dan cara terbaik untuk menavigasi metropolis ini adalah melalui penyewaan kereta Chicago.

Chicago berjalan ke-3 hanya selepas kedudukan Singapura dan Hong Kong di antara pelabuhan intermodal utama di dunia Ia juga diiktiraf untuk menampung satu-satunya bandar dengan landasan Kursus I. Oleh itu, anda yakin bahawa penyewaan kereta Chicago cukup moden dan terkini. Terlepas dari subway jalan alam sekitar, ia juga akan diterima untuk memajak kereta pada bila-bila masa anda berhenti di bandar ini kerana ia mempunyai 9 lebuh raya interstate.

Ia mempunyai banyak bekalan untuk keperluan syarikat atau kenikmatan. Hampir tiga puluh juta penduduk tempatan dan 1 juta pelawat antarabangsa berlaku ke Chicago setiap tahun. Kemungkinan besar jumlah pengembara yang besar ini disebabkan oleh banyak perkara yang dapat dilakukan di dalam kota. Anda boleh melayari kelas atas di Impressive Mile dan State Street. Mempunyai persidangan perusahaan dalam orang kedudukan McCormick terbesar di negara ini. Apa sahaja matlamat yang anda akan lakukan, sewa auto Chicago adalah satu-satunya cara yang ideal untuk perjalanan di sana.

kereta-sewa-murah-kulim

Penyewaan kereta di metropolis ini benar-benar pelbagai dan boleh diakses. Sesetengah agensi penyewaan mudah didapati oleh peta bekalan bersih perniagaan yang terletak di tempat yang anda bawa ke. Peta ini terdiri daripada jalan-jalan besar dan tempat perniagaan yang diserlahkan dan dihitung untuk pengesanan yang lebih mudah. Setiap julat sepadan dengan agensi sewa kereta yang berbeza, bercakap dengan nombor dan laman web syarikat. Anda juga boleh menetapkan pemegang anda di dalam ikon ‘arahan’ dan agensi akan memberikan arahan yang berbeza dari tempat anda ke laman pejabat mereka.

Sewa kereta atau trak Chicago menawarkan pelbagai diskaun kereta. Mereka mempunyai tawaran khusus untuk tempahan web, kod kupon dan kemas kini percuma. Beberapa penyewaan kereta di sana juga memberikan anda tawaran sewa: satu, rakan kongsi, pasangan, pasangan dan anak-anak, perusahaan. Anda juga boleh menukar kos kereta sewa murah kulim anda secara percuma tanpa biaya. Kadar bergantung pada nama kereta sewa dimana waktu anda akan menyewa dan jarak tempuh. Mereka juga membekalkan sewa jangka panjang terutama untuk orang yang pergi ke sana dalam perjalanan perusahaan perniagaan. Mereka boleh memajak kereta untuk paling banyak satu bulan tertentu, dan boleh diperbaharui bergantung pada bagaimana anda telah menguruskan kereta atau trak.

Kadar sewaan kereta Chicago adalah dari $ sepuluh hari bekerja hingga $ tiga ratus untuk sewa jangka panjang. Caj ini tidak termasuk bahan api dan liputan. Memandangkan itu, terdapat beberapa agensi yang mempunyai harga jualan murah seperti pada $ 68 termasuk petrol, perlindungan insurans dan seratus enam puluh batu. Sekiranya anda ingin memaparkan semua penyelesaian kereta atau trak anda, terdapat juga syarikat korporat yang menilai dan memeriksa semua kadar agensi sewa kereta yang berpangkalan di Chicago. Kebanyakan laman web penilaian ini mempunyai jadual perbandingan mudah untuk setiap kereta untuk setiap agensi.