REVIEW PRODUK – GARCI PRO

Bila bercakap mengenai masalah seperti lenguh anggota badan ataupun lebih spesifiknya berasa kebas di bahagian anggota badan tertentu seperti di bahagian tangan, anggota kaki, sendi mahupun di seluruh badan. Masalah-masalah seperti ini sering berlaku kepada sesiapa sahaja yang melakukan aktiviti seperti duduk bersila ataupun duduk bersimpuh di atas permukaan yang keras seperti di atas lantai, padang permainan, atau seumpama dengannya untuk tempoh yang lama.

Masalah-masalah seperti lenguh ataupun kebas di anggota badan sebegini akan mengakibatkan ketidakselesaan pada tubuh badan kita, dan oleh itu kita perlu mencari kaedah, cara ataupun solusi bagi mengatasi masalah kebas anggota badan ataupun lenguh pada anggota tubuh badan kita. Admin & krew kereta sewa shah alam juga turut tidak terlepas dari masalah ketidakselesaan @ lenguh / kebas seperti ini. Kadang – kala ianya agak memeritkan walaupun ianya berlaku hanya seketika sebelum ianya Kembali beransur pulih secara semulajadi.

Seperti contoh, kita berdiri terlalu lebih lama ketika melakukan aktiviti harian, ataupun duduk bersembang kosong sesama krew & team kereta sewa. Akibat duduk bersimpuh terlalu lama, kadang kala anggota badan seperti bahagian kaki kerap mengalami ketidakselesaan seperti kejang ataupun ‘tarik mengkarung’ (bahasa kebiasaan bagi orang utara). Akibat berlakunya perkara seperti ini, kadang kala kita akan merasakan ianya agak sakit tetapi dalam keadaan yang tidak merisaukan mahupun membahayakan diri / nyawa.

Seperti kebiasaan orang akan lakukan bila mengalami masalah-masalah seperti lenguh / kebas anggota badan, kita akan melakukan urutan secara perlahan-lahan pada anggota badan yang terlibat sehingga kesakitan itu reda secara perlahan. Selain itu, penggunaan minyak urut di tempat yang terkena dan urut sehingga ianya kurang dan kembali sembuh seperti sedaikala. Akan tetapi penggunaan minyak urut seperti ini, ada yang akan mengalami kepanasan sementara, ada yang berbau yang kurang menyenangkan dan sebagainya.

Nak dijadikan cerita, baru-baru ni kawan admin yang juga merupakan penulis blog dan artikel berkaitan dengan pinjaman peribadi 2022 ada menceritakan pengalamannya menggunakan satu produk gel urut iaitu Garci Pro. Produk Garci Pro ini merupakan produk gel urutan yang boleh menghilangkan / mengurangkan rasa kebas, lengguh dan juga masalah sakit belakang. Dengan mengambilkira review & feedback yang positif dari pengguna Garci Pro dari socmed, beliau mencuba dengan membeli 1 botol Garci Pro dari verified seller secara online.

Kesan dari menggunakan Garci Pro betul-betul menjadi dan ianya berkesan di dalam mengurangkan / menghilangkan rasa kesakitan disebabkan lenguh, kebas dan sebagainya. Tiada lagi masalah kaki kejang ataupun ‘kaki cramp’ dengan adanya Garci Pro. Korang wajib beli & cuba sendiri !!!

Memperkenalkan GARCI PRO…

GARCI PRO DIPERBUAT DARI BAHAN SEMULAJADI

Gel urut Garci Pro ini merupakan produk keluaran MISG Global, merupakan syarikat tempatan bertaraf Bumiputera. Produk ini mampu mengatasi atau menghilangkan rasa lenguh, kebas pada anggota badan seperti kaki, tangan dan ianya juga boleh digunakan untuk keseluruhan 1 badan bagi rawatan secara urutan.

Garci Pro ini diformulasikan khas dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi, yang diimport khas dari negara Australia. Ianya dihasilkan dari minyak putih, dikenali dengan nama, Eucalyptus Oil. Eucalyptus Oil dapat mengurangkan kesakitan / radang otot / lenguh & kebas pada anggota badan dan sebagainya. Antara kandungan lain yang turut digunakan di dalam penghasilan Garci Pro adalah seperti Peppermint, Teh, Minyak Argan, Aloe Vera dan juga Epal Hijau.

Garci Pro gel ini 100% menggunakan herba premium terpilih & bermutu tinggi. Ianya juga diiktiraf dan telah mendapat kelulusan KKM. Gel sapuan Garci Pro ini juga telah mendapat status produk GMP, dimana ianya selamat untuk digunakan, tidak kira untuk tempoh yang singkat mahupun dalam tempoh jangkamasa yang lama. Dijamin !!!

MANFAAT DAN KHASIAT GEL GARCI PRO

Produk Garci Pro ini dihasilkan dengan menggunakan teknologi terkini @ teknologi nano di mana ianya mampu melancarkan system peredaran darah di dalam tubuh badan kita.

Antara manfaat Garci Pro ialah:

✔ Membantu melancarkan aliran darah & merawat saluran darah yang tersumbat

✔ Membantu mempercepatkan rawatan kebas / lenguh anggota badan

✔ Membantu memulihkan semula urat saraf yang rosak

✔ Membantu meringankan & melegakan kekejangan otot dan sendi

✔ Merawat dan melegakan sakit urat & sakit lutut

✔ Membantu mengatasi masalah risiko terkena strok & serangan jantung

✔ Melegakan masalah selsema dan pening kepala

✔ Membantu merawat & melegakan sakit perut / senggugut bagi kaum wanita

✔ Membantu melancarkan & membuang angin di dalam tubuh badan

✔ Mempunyai kelulusan KKM & selamat untuk digunakan untuk seisi keluarga

Selain dapat membantu & menyelesaikan masalah-masalah seperti di atas tadi, antara khasiat lain menggunakan Garci Pro ini adalah seperti:

✔ Sakit dari bahagian pinggang hingga ke bahagian bawah

✔ Lenguh bahagian tengkuk – leher

✔ Sakit lutut – pergelangan kaki

✔ Sakit, kebas & lenguh di bahagian pergelangan sendi

✔ Alami Strok separuh badan

✔ Sakit di bahagian tumit kaki

✔ angin dalam badan

✔ Frozen Shoulder

✔ Frozen Finger

CARA PENGGUNAAN GARCI PRO GEL

Garci Pro gel ini didatangkan khas dalam bentuk gel ataupun lotion dan cara penggunaannya adalah begitu mudah sekali. Hanya picit & letakkan sedikit gel Garci Pro di telapak tangan dan ratakan pada bahagian badan yang kebas/lenguh. Kemudian urutkannya secara perlahan-lahan. Gel Garci Pro ini akan meresap masuk ke dalam kulit dan akan merasa sedikit rasa dingin atau sejuk yang sementara. Kesannya akan mula dirasai selepas beberapa minit kemudian.  

Sedikit tips cara penggunaan Garci Pro bagi mereka yang mengalami masalah seperti dibawah:

  • Sakit kebas kurang dari 6 bulan – sapuan & urutan 3 kali sehari.
  • Sakit kebas lebih dari setahun dan strok – sapuan & urutan 4 jam sekali.

PEMBELIAN ONLINE GARCI PRO

Bagi memudahkan orang ramai membuat pembelian ke atas produk Garci Pro tanpa perlunya pergi ke kedai / stor yang berdekatan, kami di sini ada menyediakan pembelian secara atas talian @ online. Melalui pautan link yang disertakan di dalam page ini, anda akan berhubung secara terus dengan ejen jualan kami. Sebarang pembelian Garci Pro Gel ataupun sebarang pertanyaan amat kami alu-alukan. Ejen jualan kami sedia membantu anda 24/jam.

SOALAN LAZIM BERKAITAN GARCI PRO

Masih ragu – ragu untuk anda cuba sendiri produk Garci Pro? Anda boleh dapatkan maklumat tambahan dibawah ini.

Bagaimana Cara Guna Garci Pro?

  • Sakit kebas kurang dari 6 bulan – Dinasihatkan guna 3 kali sehari iaitu pada waktu pagi, petang dan malam sebelum tidur.
  • Sakit kebas lebih dari setahun dan strok – Dinasihatkan supaya sapu gel kebas ni 4 jam sekali.
  • Sapu sambil urut perlahan dan lakukan senaman ringan.
  • Elakkan sapu pada bahagian badan yang luka.

Berapa Lama Kegunaan 1 Botol Garci Pro?

1 botol ada 100 ml. Boleh tahan sebulan atau lebih mengikut kekerapan penggunaan.

Panas Atau Tidak Garci Pro Gel Ini?

Sapuan Garci Pro gel kayu putih ni sejuk, dingin, tidak panas dan bau menyegarkan.

Ada Kesan Sampingan Jika Guna Garci Pro?

Insha Allah, TIADA. Garci Pro gel menggunakan 100% kandungan bahan semulajadi.

Adakah Pesakit Darah Tinggi, Kencing Manis & Sakit Jantung Boleh Guna Garci Pro?

Boleh guna. Tiada masalah, kerana Garci Pro gel ini untuk kegunaan luar sahaja.

Berapa Harga Garci Pro Gel?

Kami ada 2 pakej iaitu:

Pakej Single,

1) Dapat 1 botol

2) RM100 (termasuk pos)

Pakej Super Jimat,

1) Dapat 3 botol

2) RM180 (termasuk pos)

Berapa Lama Garci Pro Yang Sudah Dibeli Akan Sampai?

Kebiasaanya, bungkusan Garci Pro anda akan sampai 3-7 hari (waktu hari bekerja)

Talian Pertanyaan / Pembelian Pantas Garci Pro (24 Jam)

Search Term Related

garci pro review, garci pro gel, garci pro hq, garci pro HQ, gel garci pro, minyak garci pro, minyak urut garci pro, gel urut garci pro, garci pro original, garci pro ori, testimoni garci pro, feedback garci pro, cara guna garci pro, manfaat garci pro, kebaikan garci pro, khasiat garci pro, harga garci pro, garci pro murah, ejen garci pro, stokis garci pro, pemborong garci pro, garci pro dropship, garci pro di farmasi, garci pro online, garci pro shop, garci pro rawat kebas, garci pro rawat lenguh,

garci pro gel kebas, garci progel lenguh, gel garci pro lotion, massage gel garci pro, gel kebas garci pro, gel lenguh garci pro, testimoni gel garci pro, cara guna gel garci pro, garci pro gel hq, garci pro gel ori, garci pro gel shopee, garci pro shopee, garci pro shopee murah, garci pro lazada, misg global garci pro, garci pro misg global, garci pro lulus kkm, garci pro gel kkm, garci pro gel kebas kkm