Updated Ogos 2021

Untuk makluman kepada ke semua pelanggan baru mahupun pelanggan setia Kereta Sewa Shah Alam – DNZ Car Rental, sepanjang operasi kereta sewa pada kali ini, kami hanya menerima tempahan kereta sewa secara Whatsapp / Call sahaja. Sebarang aktiviti walk-in secara terus ke pejabat urusan kereta sewa Shah Alam buat masa ini kami tidak akan terima. Ini adalah sebagai suatu tanda usaha kecil kami, sebagai penyedia perkhidmatan kereta sewa di Shah Alam bagi menyahut seruan & saranan pihak kerajaan Malaysia & KKM di dalam usaha memutuskan rantaian Covid-19. Sama-sama kita mampu atasinya di kemudian hari. Harap maklum !!!

Bagi mereka yang ingin membuat tempahan secara online untuk kereta sewa bagi area Shah Alam, sila klik butang dibawah:

whatsapp team kereta sewa shah alam

Bagi pembayaran tempahan kereta sewa Shah Alam, kami masih lagi menerima duit sewa secara tunai, ATM, CDM & online banking. Untuk urusan pengambilan / penyerahan semula kereta sewa, akan dimaklumkan kemudian menerusi Whatsapp & Call. Bagi mereka yang inginkan senarai list kenderaan dan harga kereta sewa, sila klik sini —-> Harga

Keutamaan Pelanggan

Keutamaan pelanggan kereta sewa adalah dari area Shah Alam sahaja. Manakala pelanggan-pelanggan kereta sewa dari area luar Shah Alam pula, kami hanya akan menerima mereka yang mempunyai dokumen / surat kebenaran merentas daerah / negeri sahaja. Yang mana tiada dokumen, kami tidak akan melayani sebarang urusan kereta sewa anda. Ini adalah bertujuan untuk kebaikan bersama. Harap maklum !!!

Sekian,

Admin Web Kereta Sewa Shah Alam

Webmaster – DNZ ADVERTISING