Bank Artikel

Isu dan Maklum Balas Penyewaan Utama Utama

Setiap musim panas menyediakan jalan raya yang lengkap bagi semua pelancong yang pergi ke suatu tempat bercuti, agak ramai di dalam kenderaan sewaan. Autos sewa boleh menjadi hebat kerana mereka boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan perjalanan tertentu yang anda sedang mengatur. Dengan kenderaan bermotor sewa, anda bebas untuk memilih tidak kira jika anda memerlukan sebuah minivan untuk isi rumah yang lengkap atau kereta kecil yang lebih murah untuk diri sendiri, ia sememangnya terpulang kepada anda. Dengan menyewa kereta, terdapat banyak pertanyaan yang boleh dilindungi tetapi terdapat 3 yang biasanya muncul setiap kali satu-satu masa.

Di sini terdapat pertanyaan dan jawapan kenderaan bertaraf tertinggi 3:

1. Soalan: ‘Adakah saya perlu memperoleh polisi insurans kereta sewa?’

Bertindak balas kepada: kereta sewa di alor setar Memperoleh pelan insurans kereta sewa boleh mahal. Secara ringkas, terdapat keadaan terpilih di mana liputan boleh menghargai anda lebih banyak daripada sewa itu sendiri. Tetapi anda perlu mengekalkan di otak bahawa ANDA bertanggungjawab untuk kenderaan yang anda sewa jika ada kerosakan atau kecurian berlaku walaupun kereta itu berada dalam simpanan anda. Beberapa orang jatuh untuk mendapatkan perlindungan kerana hakikat mereka berfikir bahawa polisi insurans peribadi mereka atau kad kredit kredit mereka telah dilindungi, hanya untuk mencari selepas itu mereka telah tersilap. Jangan sekali-kali menganggapnya. Biasanya semak terlebih dahulu dengan organisasi dasar insurans anda atau atau firma kad kredit untuk melihat sama ada anda betul-betul berbaris. Jika anda tidak, maka sudah pasti keuntungan anda untuk memperoleh insurans sewa, kerana anda tidak pernah tahu apa yang mungkin berlaku.

2. Soalan: ‘Adakah terdapat cara untuk mendapatkan kos yang lebih murah daripada apa yang saya sebut di sekitar telefon bimbit?’

Maklum balas: Sudah tentu ya! Teruskan menyimpan akal bahawa apabila anda menelefon untuk harga ejen itu tidak mungkin menjelaskan kepada anda mengenai apa-apa diskaun eksklusif yang mungkin mungkin berlaku. Tahap permulaan adalah untuk bertanya sama ada mereka mempunyai sebarang tawaran yang tidak diiklankan. Anda juga boleh pergi ke internet untuk membimbing tempahan anda dan beberapa saat ini akan menjimatkan wang tunai anda juga. Sementara dalam talian, muncul untuk spesial lain seperti kemas kini percuma atau faktor-faktor watak itu yang mungkin menyediakan penyewaan kenderaan. Rakan-rakan Triple hampir boleh membantu menyelamatkan beberapa dolar, tetapi hanya jika mereka menyampaikan kepada agen bahawa mereka adalah ahli. Akhir sekali, berhubung dengan perniagaan kad kredit anda. Banyak perniagaan kad kredit kredit berfungsi dengan tangan dengan syarikat penyewaan kenderaan dan boleh memberi anda ‘kod’ tertentu yang akan memelihara wang tunai tambahan anda.

3. Pertanyaan: ‘Berapa banyak terlebih dahulu saya harus menempah sewa kereta saya?’

kereta sewa puchong

Jawapan: Anda perlu sering memandu kenderaan anda sewa sekurang-kurangnya seminggu sebelum percutian anda. Mengapa? Sangat pertama sekali anda ingin memastikan bahawa kenderaan motor yang anda inginkan akan tersedia dan semakin dekat anda menunggu sehingga perjalanan anda, semakin banyak kebarangkalian anda harus terjebak dengan apa saja yang tersisa di dalam lot. Kedua, dan bahkan lebih penting, ia dapat membantu menjimatkan wang anda. Disenaraikan di sini adalah satu lagi iklan yang tidak diketahui bahawa pembekal kereta sewa puchong tidak akan menyampaikan kepada anda tentang. Sebenarnya ia lebih banyak sumber dan permintaan. Yang dilanjutkan anda teruskan, semakin banyak firma sewa kereta biasanya harganya kerana pada dasarnya mereka tahu anda akan mengecilkan caj tersebut kerana anda mempunyai sedikit pemilihan. Apa yang anda mungkin lakukan, bersiar-siar ke Disney? Pada aspek flip walaupun, jika anda meneruskan e-book, syarikat sewa auto tahu anda mempunyai banyak masa untuk memanggil semua dan kedai tag harga jika anda tidak suka dengan nilai sewa dan sehingga mereka akan menawarkan kurangkan tahap untuk cuba mengikat tawaran supaya berbual.

Sewa kenderaan boleh menjadi sakit kepala dan firma sewa kereta menghargai untuk memainkan aktiviti tersebut. Sekiranya anda meletakkan bersama-sama dengan diri sendiri dan mengetahui jawapan kepada pertanyaan sewa kereta utama, maka anda bukan sahaja akan dilengkapkan untuk melibatkan diri dalam permainan video dengan mereka, tetapi mendapatkan sukan ini dan membantu anda menjimatkan masa dan lebih penting lagi, dolar.